Vår disk er simpelthen stappfull av goodies!

Fra disken finnes det mange muligheter: du kan sette sammen din egen tapasmeny, bestille et måltid to go eller bestille kun 1 rett som passer til din anledning.

Her kan du bestille opp til 10 personer.

Ring oss eller send inn bestilling!

 

HOVEDRETTER:

Vegetarlasagne med sopp og spinat. Kr 33/hg L, G, LØ, H

Lasagne Bolognaise med kjøttsaus. Kr 36/hg L, G, LØ, H

Langtidsstekt utbenet kyllinglår i oliven, kapers og tomat. Kr 35/hg

Sesamkylling i sesammarinade. Kr 35/hg G

Ovnsbakte scampi i hvitvin, hvitløk og rød chili. Kr 35/hg S, H

Marrokanske klammekjøttboller i tomatsaus. Kr 35/hg LØ, H

Varmt tilbehør:

Ovnsbakte rotfrukter; rødbet, sellerirot, gulrot, rødløk Kr 19/hg L, ED

Persisk linse- og kikertstuing. Kr 19/hg LØ, H

Potetpurè. Kr 19/hg L

Salater:

Crunchy salat; rød og gønn paprika, agurk, granateple, rødløk i limedressing. Kr 19/hg SI, LØ

Rødbet-eple-sellerirotsalat, chevre, valnøtter i honningvinaigrette.  Kr 46,- per porsjon (200g) N, ED

Cæsarsalat med avokado, bacon, krutonger, parmesan og fransk dressing. Kr 67,- per porsjon (200g) E, ED, G
(Denne tilbyr vi alle ukedager unntatt lørdager)

Broccolini- og quinoasalat med ristede gresskarkjerner i persilledressing.. KR 46,- per porsjon (150g) SI

DIPPER/SALATER:

Tunfiskrøre med stangselleri, rødløk og hjemmelaget majones. Kr 35/hg E, ED, SE, LØ

Skagensalat med krepsehaler i crêpe fraiche, hjemmelaget majones og dill Kr 40/hg L, S, LØ, E, SE

Hummus på kikerter og tahini. Kr 18/hg H, SI

Guaccomole på avokado, koriander, chili, lime og creme fraiche Kr 30/hg. L, SI, LØ

Quicher & Empanadas:

Skogsopp og parmesan. Kr 69, per stykke. Kr 560,- for hel pai LØ, L, G

Røkt skinke, spinat og gruyereost. Kr 69,- per stykke. Kr 560 for hel pai G, L, LØ

Empanada fylt med kylling. Kr 69,- G, L, E, LØ, H

Empanada fylt med kjøttdeig. Kr 69,- G, L, E, LØ, H

Empanada fylt med zucchini, paprika og løk. Kr 69,- G, L, E, LØ, H

Kylling quesadilla med spicy kylling og cheddarost. Kr 75,- per stk (fredag/lørdag) G; SI, H, LØ

BAO: Steamed bun med langtidsstekt svinenakke koreansk barbequesaus med sweet chili coleslaw. Kr 59,- per stk (fredag/lørdag) G, H, ED

Sashimi og sommeruller:

Tataki av laks, frisk ingefær, vårløk, koriander servert med ponzusaus. Kr 65/hg F, LØ, SI

Sommerruller med krepsehale og crunchy grønnsaker servert med peanøttdressing. N, LØ Kr 60,- per rull

Allergener:

L: Laktose

G: Gluten

E: Egg

S: Skalldyr

F: Fisk

N: Nøtter

H: Hvitløk

LØ: Løk

SE: Sennep

SI: Sitrus

ED: Eddik

Se våre catering menyer