Ring inn din bestilling så pakker vi maten til avhenting innen 20 min. Maten hentes hos oss i Slemdalsveien 70. 

 

JULEMAT:

Varmmat:

  • Svineribbe med krydret julesaus 28/hg

  • Røkt juleskinke med sennep-honning og appelsinsaus. 35/hg

  • Medisterkaker med brun saus. 30/hg

  • Kålrabistappe 18/hg

  • Rosenkål med hasselnøtter 22/hg

  • Bakte rosmarinpoteter 18/hg

Kaldmat:

  • Husets matjessild i enten karrisaus, sennepssaus eller tomatsaus. Kommer i Norgesglass; 500g, kr 169,- 250g kr 99,-

  • Håndskjært røkelaks i vakumpakke. Kr 65/hg

  • Håndskjæret gravlaks i vakumpakke. Kr 65/hg

  • Skagensalat med krepsehaler, hjemmelaget majones, pepperrot og dill. Kr 40/hg

  • Rakfisk med tilbehør. Kr 65/hg

  • Rørte tyttebær. Kr 25/hg

  • Sennepssaus. Kr 24/hg

  • Syltede rødbeter. Kr 23/hg

  • Waldorfsalat. Kr 24/hg

øVRIGE RETTER:

HOVEDRETTER:

Vegetarlasagne med sopp og spinat. Kr 33/hg

Lasagne Bolognaise med kjøttsaus. Kr 36/hg

Langtidsstekte kyllinglår i oliven, kapers og tomat. Kr 30/hg

Ovnsbakte scampi i hvitvin, hvitløk og rød chili. Kr 35/hg

VARMT TILBEHØR:

  • Rød linsestuing med gulrøtter og grønnkål. Kr 18/hg

  • Ovnsbakte rosmarinpoteter. Kr 18/hg

  • Ovnsbakte rotfrukter; beter, sellerirot og søtpotet. Kr 18/hg

Quicher & Empanadas:

Skogsopp og parmesan. Kr 69, per stykke. Kr 560,- for hel pai

Røkt skinke og gruyereost. Kr 69,- per stykke. Kr 560 for hel pai

Empanada fylt med kylling. Kr 69,-

Empanada fylt med kjøttdeig. Kr 69,-

Empanada fylt med zucchini, paprika og løk. Kr 69,-


Sashimi og sommeruller:
 

Tataki av laks, frisk ingefær, vårløk, koriander servert med ponzusaus. Kr 65/hg

Sommerruller med kylling og crunchy grønnsaker. Kr 60,- per rull

Fisk-og skalldyrsalater:

Skagensalat med ferskvannskreps og hjemmelaget majones. Kr 38/hg

Tunfisksalat med hjemmelaget majones. Kr 35/hg

Salater:

Crunchy salat; fennikel, agurk, granateple, reddik, mynthe i sitrusdressing. Kr 18/hg

Rødbet-eple-sellerirotsalat, chevre, valnøtter i honningvinaigrette.  Kr 22/hg

Cæsarsalat med avokado, bacon, krutonger, parmesan og fransk dressing. Kr 30/hg.
(Denne tilbyr vi alle ukedager unntatt lørdager)

Grønnkålsalat med tøkede tranebær, ristede mandler og granateple. Kr 30/hg


Supper:

 Jordskokksuppe. Kr 110,- per 1/2 l boks

Tomatsuppe. Kr 90,- per 1/2 l boks

Thaisuppe med kikerter og søtpoteter. Kr 90,- per 1/2 boks.   

Gulasj; suppe med høyrygg av okse, kreolske chilipølser og paprika. Kr 180,- per 1/2 l


 Gryteretter:

 

Boeuf Bourguignon med ovnsbakt champignon og rødløk. Kr 380/kg (1 bøtte på 1 kg er 2,5 porsjoner)

Lam i dill. Kr 350/kg (i bøtte på 1 kg tilsvarer 2,5 porsjoner)

Lammeskank bresert i hvitvin og cherrytomater. Kr 380/kg (1bøtte på 1 kg er 2,5 porsjoner

Grønn kyllingcurry i kokosmelk. Kr 150,- per 1/2 l


Se våre catering menyer: