Meny 1
 

Forrett:

Skagensalat, løyrom , avocado i washabiemulsjon på rugtoast, rødbet-eple salat.
 

Hovedrett:

Svineribbe, krydret eplesjy, potetpurè, bakte rotfrukter, epler og svisker, dampet spinat.


Dessert:

Sitronterte med brent marengs.


MENY 2
 

Forrett:

Jordskokksuppe, pinnekjøtt, sitronzest, persille-gressløkolje, crostinis.
 

Hovedrett:

Lettsaltet torsk, bakte rødbeter, dampet spinat, potetpure, kyllingsjy
 

Dessert:

Creme brulè, krydrede bær.


MENY 3
 

Forrett:

Tartar av røkelaks og fersk laks, spinatgrateng, rødbet-eplesalat.
 

Hovedrett:

Dåhjort, potetpuré, bakte rotfrukter, savoykål og bacon, krydret rødvin- og eplesjy.
 

Dessert:

Sitronterte med brent marengs.

 

 

Pris per kuvert kr 580,-

Proffesjonell kokk på stedet kr 650,- per time minimum 4timer.

Kokkeassistent kr 320,- per time, minimum 4 timer.