Meny 1
 

Forrett:

Jordskokk- og sellerirotsuppe, crispy strimler av pinnekjøtt, sitronzest, crostini.
 

Hovedrett:

Svineribbe, krydret eplesjy og svisker, potetpuré, bakte rotfrukter, dampet spinat.

Dessert:

Sitronterte med brent marengs.

Pris per kuvert Kr. 475,-

Profesjonell kokk på stedet kr 650,- per time minimum 4timer.

Kokkeassistent kr 320,- per time, minimum 4 timer.


MENY 2
 

Forrett:

Tartar av røkelaks og fersk laks, washabiemulsjon, avokado på rugtoast
 

Hovedrett:

Dåhjort, potet- og sellerirotpuré, bakte rødbeter, dampet spinat, krydret rødvin- og eplesjy
 

Dessert:

Sitronterte med brent marengs.

Pris per kuvert Kr. 559,-

Profesjonell kokk på stedet kr 650,- per time minimum 4timer.

Kokkeassistent kr 320,- per time, minimum 4 timer.